La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate!

sabato 14 marzo 2009

Adrian Mutu a fost victima unei farse la o emisiune tv în Italia


Vineri, 13 Martie 2009

Starul Fiorentinei, Adrian Mutu, a fost victima unei farse la un post de televiziune din Italia.

Adrian Mutu a fost invitat la o emisiune sportivă, unde a făcut cunoştinţă cu un infractor român, căpitan al echipei de fotbal dintr-un penitenciar, Adrian Pascu. La finalul emisiunii, Mutu a făcut o poză cu presupusul infractor, apoi a plecat spre maşină.

Când să se urce în maşină, Mutu a fost oprit de poliţişti. Aceştia i-au spus fotbalistului că sunt în căutarea infractorului român care a evadat şi că bănuiesc că el are legătură cu acest caz.

La controlul maşinii lui Mutu, surpriză! "Infractorul" era ascuns în portbagaj!

Ca scenariul să fie întregit, "infractorul" se ruga de fotbalist să îl ajute să scape de poliţişti, spunându-i că are mulţi bani în România şi că îl va ajuta şi el.

Discuţiile dintre fotbalist şi "infractor" au continuat câteva minute, timp în care Mutu încerca să îi convingă pe poliţişti că nu are nicio legătură cu acesta.

În cele din urmă, realizatorii emisiunii pun capăt farsei, iar Mutu respiră uşurat.Sursa: Realitatea.net

Nessun commento:

Posta un commento