La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate!

domenica 18 dicembre 2011

Adrian Mutu suspină din Italia dupa Romania: "Il sun din cand in cand pe Adi Minune sa-mi cante manele la telefon"

Intrat în direct prin videotelefon Briliantul a dezvăluit planurile sale de vitor, despre locurile unde vrea să îşi petreacă vacanţa.

"Nici nu simt că e Crăciun aici pentru că este mereu cald. În loc de sarmale mănânc salată. Sigur că a venit şi la noi Moş Niculae. Băiatul meu este şi al soţiei mele. In vacanta ma duc sa imi vizitez socrii. In zona acolo sunt foarte mulţi români. Mie imi place să mănânc iar Consuelo gateste foarte bine mancare dominicana. Avem în plan şi al treilea copil. Daca imi spun fetele mele că se indrăgostesc de un fotbalist, ma mut din ţară.Stam intr-o casă foarte frumoasă. Preşedintele de la club a făcut un mare efort financiar pentru mine şi ii sunt foarte recunoscător. Cred ca echipa Romaniei trece printr-o reconstructie si nu ne-am ridicat la nivelul asteptarilor suporterilor. Ar trebui sa mergem mai departe si speram ca pe viitor sa facem lucruri mai bune. Cu putina incredere cred ca am putea face treaba buna. Cateodata gatesc, imi fac singur salata. De obicei ceea ce gatesc mananc doar eu. Tata imi spunea ca mama i-a cerut libertate si el i-a deschis usa de la bucatarie. De cand sunt aici mi-am mai făcut tatuaj dar nu pot să vi-l arăt. ", a declarat Mutu la CANCAN TV de la Kanal D.
  9 dec 2011

Sursa: Cancan

Nessun commento:

Posta un commento