La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 7 giugno 2008

Milano: 3 milioane de euro pentru întreprinzătorii imigranţi


de Mariana Popa Bourita (2008-06-07)

Săptămâna aceasta, la Milano a fost prezentat proiectul ,,Imprenditori Immigrati" (Întreprinzători Imigranţi), la iniţiativa Provinciei din Milano, a fundaţiilor Ethnoland şi Lombarda Antiusura, precum şi a Băncii Intesa.
Prin intermediul acestui proiect vor fi finanţate 100 de firme aparţinând imigranţilor. Condiţiile obţinerii unei finanţări, de maximum 30.000 euro, sunt enumerate la adresa http://www.fondoprimi.eu/ . Planurile de afaceri ale patronilor imigranţi vor fi analizate în cadrul unor întâlniri dintre finanţatori şi solicitanţi. Fondurile vor fi alocate de către Grupul Intesa SanPaolo.
Sursa: Adevarul

Nessun commento:

Posta un commento