La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 7 giugno 2008

Torino: expoziţie de fotografie la Consulatul României


de Elena Halcu (2008-06-07)
La sediul Consulatului Românei din Torino a fost inaugurată joi expoziţia de fotografii a Liei Pascaniuc, o tânără artistă româncă din Torino. Operele artistei, în număr de 25, vor fi expuse timp de două săptămâni în spaţiile consulatului.

Proiectul artistei se intitulează „Natural design", fotografiile fiind toate inspirate din natură. Această expoziţie face parte din festivalul „Turin Photo", un festival care permite unui număr de 50 de artişti să expună simultan în tot atâtea locaţii.

Consulatul îşi diversifică astfel activităţile, prin punerea la dispoziţie a spaţiilor sale artiştilor români.
Sursa: Adevarul.

Nessun commento:

Posta un commento