La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 17 luglio 2008

Germania îşi va deschide piaţa muncii pentru români abia peste trei ani


Deşi se confruntă cu o criză de forţă de muncă în mai multe domenii, printre care şi construcţiile, nemţii îşi vor deschide piaţa muncii pentru români abia peste trei ani. Guvernul de la Berlin a decis să amâne până în 2011 deschiderea frontierelor pentru muncitorii veniţi din noile state membre ale Uniunii Europene. Se vor face însă excepţii pentru muncitorii calificaţi, potrivit unui comunicat dat de Ministerul Muncii.Mai multe ţări comunitare au impus restricţii pe piaţa muncii pentru cetăţenii din statele nou intrate în Uniune, dar restricţiile vor expira la sfârşitul acestui an.
Antena 3
Adăugat: 16 iulie 2008

Nessun commento:

Posta un commento