La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 22 luglio 2008

Nepăsare în Italia: Turiştii fac plajă lângă cadavrele unor fetiţe de etnie romă

Nepăsare în Italia: Turiştii fac plajă lângă cadavrele unor fetiţe de etnie romă - VEZI FOTO
Luni, 21 Iulie 2008

Presa din toată lumea este revoltată de indiferenţa manifestată în Italia. Turiştii fac plajă în apropierea cadavrelor a două fetiţe rusoaice de etnie romă înecate.

Cele două fetiţe de etnie romă, cu vârstă de 12, respectiv 11 ani, s-au dus să cerşească pe plajă şi apoi au intrat în apă să înoate. Salvamarii nu au reuşit însă să le salveze pe fete din vâltoarea apelor. Corpurile lor au fost scoase pe plajă şi au stat acoperite cu prosoape ore în şir până la venirea autorităţilor.
Între timp, oameni veniţi la plajă nu au fost deranjaţi de tragicul eveniment. Stăteau lângă cadavre de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Atitudinea lor a fost surprinsă de fotografi şi a făcut înconjurul lumii.

Sursa: Realitatea.net

Nessun commento:

Posta un commento