La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 22 settembre 2008

Angajatorii britanici îngrijoraţi de plecarea imigranţilor români şi polonezi


Britanicii sunt îngrijoraţi că rămân fără muncitorii imigranţi, în special cei veniţi din România. După ce ani de zile s-au speriat de o invazie a est-europenilor, angajatorii din Regat se tem acum că vor rămâne fără mână ieftină de lucru. Temerile vin în contextul în care atât România, cât şi Polonia, au lansat ample campanii pentru repatrierea oamenilor.

În Regat lucrează oficial 50.000 de români însă se estimează că numărul lor este dublu. Oficialii români spun că mulţi ar putea reveni în ţară din cauza traiului scump din Marea Britanie.
Antena 3
Adăugat: 21 septembrie 2008

Nessun commento:

Posta un commento