La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 10 settembre 2008

Italieni prinşi când încercau să treacă în Ungaria cu 500 de păsări vânate ilegal în România


Peste 500 de păsări protejate de lege, vînate în Romînia au fost descoperite de poliţia de frontieră din Ungaria la vama Nădlac. Cei care încercau să treacă frontiera cu această captură erau cetăţeni italieni. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei de frontieră regionale, Attila Bacsi, păsările se aflau într-o ladă frigorifică. Italienii încercau să treacă frontiera cu acte false, emise de un veterinar.
Păsările valorau aproximativ 25 de milioane de forinţi, echivalentul a 103.000 de euro. Printre altele, în lada frigorifică se aflau şi 470 de prepeliţe şi 43 de bibilici.Vânătorii italieni vor fi cercetaţi penal.
Antena3.ro
Adăugat: 09 septembrie 2008

Nessun commento:

Posta un commento