La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate!

martedì 11 novembre 2008

28 de români sunt blocaţi pe Aeroportul Ciampino din Roma


28 de români sunt blocaţi de aseară de la ora 20 pe aeroportul Ciampino din Roma după ce un avion al companiei RyanAir a fost implicat într-un incident care a dus la închiderea aeroportului.

Oamenii ar fi trebuit să ajungă în ţară încă de azi-noapte cu o cursă Wizzair.

În această dimineaţă, ei au pierdut o altă şansă de a se întoarce acasă. Cursa WizzAir Ciampino-Bucureşti a fost mutată pe un alt aeroport, dar pasagerii au fost informaţi prea târziu şi nu au mai avut timp să ajungă la aeroport. Cei 28 de români vor ajunge în ţară abia mâine.

Reprezentanţii Wizzair susţin că din cauza incidentului de pe aeroportul Ciampino au fost nevoiţi să anuleze zborurile către România, dar fac eforturi pentru a aduce pasagerii în ţară. Aceştia îşi pot reprograma zborurile sau pot cere companiei să le inapoieze banii plătiţi pe bilete.

"Ca urmare a incidenteleor de pe aeroportul Ciampino, ieri operaţiunile WizzAir au fost transferate pe aeroporul Fiumicino, iar în această dimineaţă am fost nevoiţi să anulăm cursa Roma-Bucureşti", a anunţat compania WizzAir într-un comunicat remis astăzi.

Sursa: Realitatea.Net

Nessun commento:

Posta un commento