La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 20 gennaio 2009

Elevii nu mai au voie să iasă din unităţile de învăţământ în timpul programului şcolar


19 ianuarie 2009

Elevii nu mai au voie să iasă din incinta unităţilor de învâtâmânt în timpul programului şcolar, anunţă Agerpres. Aceasta este decizia Inspectoratului Şcolar al Muncipiului Bucureşti (ISMB). Hotărârea a fost transmisă tuturor unităţilor şcolare.

În plus, pentru creşterea siguranţei, toţi elevii vor intra în incinta şcolilor pe baza unor semne distinctive: ecuson, uniformă, legitimaţie.

Conducerea unităţilor şcolare are obligaţia de a prezenta în cadrul consiliilor profesorale, a orelor de dirigenţie şi a şedinţelor cu părinţii, noile reguli.

Tot conducerile unităţilor de învăţământ sunt abilitate să ia măsuri pentru sancţionarea fumatului în incinta şcolilor.

Potrivit unei note trimise de Inspectorat, recomandările au fost făcute şcolilor şi liceelor "pentru crearea de condiţii optime în desfăşurarea procesului educativ".

Sursa: Antena3.ro

Nessun commento:

Posta un commento