La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 5 febbraio 2009

Dan Nica este propunerea PSD pentru sefia MAI


Marţi, 3 februarie 2009, 21:38 Actualitate Politic

Dan Nica
Foto: AGERPRES

Vicepremierul Dan Nica a fost ales, marti seara, in urma sedintei BPN al PSD, pentru a ocupa functia de ministru al Administratiei si Internelor, transmit televiziunile de stiri.

Decizia a fost validata de Biroul Permanent al PSD in unanimitate, spun liderii PSD.

Potrivit procedurilor statutare, propunerea a fost ulterior supusa validarii Comitetului Executiv National al partidului, in cadrul unei videoconferinte cu liderii organizatiilor judetene, care l-a desemnat, de asemenea in unanimitate, pe Nica pentru sefia MAI.

Surse social-democrate au declarat pentru NewsIn ca Dan Nica isi va pastra si functia de vicepremier, PSD renuntand astfel sa mai aiba o persoana in Cabinetul Boc.

Biroul Permanent al PSD s-a intrunit marti seara pentru a decide numele viitorului ministru de Interne. Suse din PSD declarau in timpul zilei ca vicepremierul Dan Nica are sustinerea partidului, inclusiv pe cea a liderului Mircea Geoana, pentru preluarea portofoliului ramas vacant pentru a doua oara in urma demisiei lui Liviu Dragnea.

De altfel, Dan Nica va prelua intre timp si interimatul acestei institutii, dupa ce
Liviu Dragnea si-a anuntat demisia "de onoare" luni seara, declarand ca resursele alocate sunt prea putine pentru a isi indeplini obiectivele asumate la preluarea functiei.

Sursa: HotNews.ro

Nessun commento:

Posta un commento