La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 9 agosto 2009

Cursă Wizz Air Bucureşti-Roma, întoarsă pe Aeroportul Băneasa din cauza unei defecţiuni


07 august 2009
Foto: Antena 3

O cursă Wizz Air Bucureşti-Roma, cu 160 de pasageri la bord, a fost întoarsă din drum, joi seară, după ce comandantul aeronavei a depistat o defecţiune şi a decis să revină pe Aeroportul Băneasa.

Abia după miezul nopţii, o altă aeronavă a preluat pasagerii până la destinaţie.

Avionul a decolat de pe Aeroportul "Aurel Vlaicu" la ora 19.20, cu destinaţia Roma, însă imediat după decolare sistemul pilotului automat s-a defectat. Din acest motiv, pilotul a hotărât să revină pe aeroportul din România.

Cei aproximativ 160 de pasageri au aşteptat până după ora 3:00 o altă aeronavă pe care au fost îmbarcaţi cu destinaţia Roma.

Sursa: Antena 3

Nessun commento:

Posta un commento