La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 6 agosto 2009

Goian la Palermo


Dorin Goian va pleca la Palermo. Fundaşul Stelei spune se bucură ca va lucra din nou cu Walter Zenga şi Massimo Pedrazzini şi a contat foarte mult în luarea deciziei faptul că ei se ocupă de pregătirea echipei siciliene.
Goian va pleca mâine în Italia, unde urmează să facă vizita medicală.

"Mâine voi pleca la Palermo. A contat foarte mult că acolo sunt Zenga şi Pedrazzini, am mai lucrat cu ei şi cred că şi ei vor să mai lucreze cu mine. Prima dată nici eu nu am dat importanţă acestei oferte, mai era încă o echipă interesată de mine, dar când am văzut ce-mi oferă Palermo, am ales să merg acolo", a spus fundaşul la Fanatik Show.

Sursa: Prosport.ro

Nessun commento:

Posta un commento