La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 14 agosto 2009

Lobonţ, la Roma pentru semnarea unui contract cu AS Roma


BUCUREŞTI / 10:01, 14.08.2009
Portarul echipei Dinamo, Bogdan Lobonţ, care se află în perioada de recuperare după o accidentare, se află la Roma pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna un contract cu gruparea AS Roma, a anunţat, vineri, site-ul mediagol.it, care citează cotidianul Corriere dello Sport.
"Un nou obiectiv pentru AS Roma: Lobonţ , fost portar al echipelor Fiorentina şi Ajax, se află Roma pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna un contract cu AS Roma", scrie mediagol.it.
Portarul echipei naţionale, Bogdan Lobonţ, s-a accidentat în luna aprilie a acestui an într-un meci cu formaţia Gloria Bistriţa. El a suferit o entorsă la genunchiul drept şi o ruptură la ligamentul încrucişat anterior. Lobonţ a fost supus, tot în aprilie, unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Belgia. El a efectuat o parte din recuperare în Italia.
Sursa: Mediafax

Nessun commento:

Posta un commento