La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 27 agosto 2009

Sibiel la TVR1


Intrand pe acest link, selectionand emisiunea inregistrata "Universul Credintei" din data 23 august, veti vedea dupa circa o ora de la inceputul acesteia, interviul prietenului nostru Giovanni Ruggeri, scriitor si ziarist la ziarul L'Eco di Bergamo, autorul cartii "Icoanele pe sticla din Sibiel".

Draga Giovanni, iti multumim din suflet pentru marturia ta, pentru sufletul curat si sincer, pentru iubirea pe care o ai fata de pamantul nostru romanesc si fata de poporul sau atat de incercat in ultima perioada.

Cu multa afectiune,
Emilia Stoica
---------
Muzeul din Sibiel: http://www.sibiel.net/

Nessun commento:

Posta un commento