La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 2 settembre 2009

Cazul Mutu a ajuns in Parlamentul Italian


Cazul internationalului roman Adrian Mutu a ajuns sa fie dezbatut si in Parlamentul italian. Senatorul Achille Totaro va adresa o interpelare parlamentara catre Maurizio Sacconi, ministrul Muncii italian, deoarece, crede senatorul, decizia unei asemenea sanctiuni "violeaza toate principiile dreptului international si european la munca".

Amenda de peste 17 milioane de euro pe care Adrian Mutu trebuie sa o plateasca lui Chelsea, a contrariat numeroase figuri politice din Italia, printre care si Achille Totaro: "Ceea ce e cel mai grav in acest caz este ca jucatorului, care a consumat ocazional substante interzise, i se cere sa returneze intreaga suma de transfer, a contractului dintre Parma si Chelsea", informeaza violaplanet.com.

"Jucatorii sunt si ei niste angajati, iar problema Mutu e foarte complexa si cred ca ar trebui examinata de oficialii guvernului de la Roma. Printre altii, chiar purtatorul de cuvant al premierului Silvio Berlusconi, Paolo Bonaiuti, este florentin: ar fi bine sa fie interesat si el", a declarat senatorul italian, potrivit La Nazione, citat de Tvr.
Sursa: HotNews.ro

Leggi anche: Caso Mutu: la multa adesso finisce in Parlamento - Fiorentina.It

Nessun commento:

Posta un commento