La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate!

sabato 19 settembre 2009

Românca lui Berlusconi, studentă la Spiru Haret


17 Septembrie 2009

Românca implicată în scandalul sexual din Italia care îl vizează pe premierul Silvio Berlusconi este studentă, la zi, la Universitatea Spiru Haret. Presa din România scrie că Ioana Vişan a luat note bune la examene, în tip de lucra ca prezentatoare a unei emisiuni pentru copii în Italia.

Ioana Vişan, pe numele ei de scenă, Ana Brambilla, studiază dreptul la Universitatea Spiru Haret, forma de învăţământ la zi, chiar dacă locuieşte în Italia.
Adevărul dezvăluie în ediţia de miercuri că, deşi tânăra de 22 ani ar fi trebuit să fie în ţară la studii, ea frecventa de fapt petrecerile date de premierul italian.
Intervievat de jurnaliştii de la Adevărul, decanul Facultăţii de Drept de la Spiru Haret a recunoscut că nu există nicio diferenţă între cursurile de zi şi cele fără frecvenţă. Mai mult, decanul a afirmat că prezenţele obligatorii la cursuri, seminarii şi laboratoare sunt "poveşti". Adevărul a descoperit, astfel, că în primul semestru al anului universitar 2008/2009 Ioana Vişan a avut numai note de 8, 9 şi 10.

La rândul său, site-ul Hotnews scrie că presupusa amantă a lui Silvio Berlusconi nu va mai prezenta emisiuni pentru copii în Italia. După izbucnirea scandalului, postul de televiziune Play TV a anunţat că Ioana Vişan nu va mai lucra ca prezentatoare.
Ioana Vişan a intrat în vizorul presei din Peninsulă după ce un om de afaceri italian a afirmat că românca ar fi o damă de companie cu care premierul Silvio Berlusconi ar întreţine relaţii sexuale. Afaceristul a recunoscut în timpul unor interogatorii că i-a furnizat premierului italian peste 30 de tinere care au luat parte la orgii sexuale.

Sursa: Realitatea TV

Nessun commento:

Posta un commento