La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 29 dicembre 2009

“Bunavestire” - expozitie de icoane bizantine in ItaliaÎn splendidul scenariu istoric si monumental din Piazza Santa Maria Maggiore, și în spiritul unei ospitalități autentice, din 29 decembrie 2009 până în 14 ianuarie 2010, v-a avea loc la Galeria Aletrium(Pallazzo Conti Gentili) în Alatri (Frosinone), Piazza Santa Maria Maggiore, expoziția de pictură iconografică a pictorițelor românce Marcela Ioana Vasi și Alina Cotuna.

Studente la Accademia di Belle Arti di Frosinone, tinerele artiste au ales această perioadă pentru a expune operele lor, în atmosfera tipică a Sărbătorilor de Crăciun, și cu intenția de a menține vii legăturile cu verii italieni, în numele originii, tradiției, frumuseții și sacralității.

Program expoziție : - inaugurarea, marți 29 decembrie 2009 ora 17.30

Orar : zilnic 09.30 – 13.00
15.00- 19.00

1 commento:

Anonimo ha detto...

There's no such thing as a free lunch

Posta un commento