La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 24 dicembre 2009

Horoscop 2010

Vezi aici ce spun astrele despre zodia ta!

Sursa: Realitatea

1 commento:

Unknown ha detto...

nu stiam, ca exista si pentru noi o pagina unde putem gasi cam de toate, multumita celor care au creeat acest sito, autrice, coautore coautrice, totusi exista, nu am dat importanta si sincer nici nu am cautat pina acum prin site-urile rominesti; dar cautind anumite chestii despre iconografie am descoperit si acest site; multumim!

Posta un commento