La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 16 dicembre 2009

Iarna şi-a intrat în drepturi: Atenţionare cod galben de viscol şi ninsoare în aproape toată ţara


Din 15 decembrie, de la ora 12.00 şi până pe 17 decembrie, ora 12.00, va ninge în toate regiunile, urmând ca treptat să se depună un strat de zăpadă în cea mai mare parte a teritoriului, iar vremea să ia aspect de iarnă.

În sudul şi estul ţării, precum şi la munte, cantităţile de precipitaţii vor depăşi local 20-25 de litri pe metru pătrat, iar vântul va prezenta intensificări susţinute viscolind şi troienind zăpada.

În Dobrogea şi în sudul Munteniei, în prima parte a intervalului, precipitaţiile vor fi mixte şi se va produce polei.

Sursa: Realitatea.net

Nessun commento:

Posta un commento