La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 24 dicembre 2009

Melinte, despărţire temporară de PalermoMUTARE
Cristian Melinte (21 de ani), jucător legitimat la echipa de fotbal US Palermo, va fi împrumutat la o formaţie din liga a doua a campionatului de fotbal din Italia, a anunţat Walter Sabatini, director sportiv la gruparea din Sicilia.

„Decizia de a-l trimite pe Melinte în Serie B vine din dorinţa de a-i acorda acestuia mai multe şanse de a evolua constant”, a spus oficialul clubului din Palermo.

Fundaşul român, transferat de formaţia din Sicilia de la Dinamo, în vară, a bifat până acum, la echipa aflată momentan pe locul şapte în primul eşalon din Italia, doar 46 de minute în campionat şi 90 de minute în Cupă.

Sursa: Evenimentul Zilei 

Nessun commento:

Posta un commento