La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 6 marzo 2010

Tenis, România, victorie facilă cu Italia

miercuri

Echipa feminină de tenis de masă a României a învins, marţi, cu scorul de 3-0, reprezentativa similară a Italiei, în întâlnirea desfăşurată la Sala Sporturilor din Buzău, contând pentru etapa a III-a a Ligii pe Naţiuni "Joola". În primul meci al întâlnirii România - Italia, sportiva Daniela Dodean a dispus, cu scorul de 3-1, de Yo Yang. Elizabeta Samara a trecut cu 3-1 de Nicoleta Ştefanova, iar, în meciul al treilea, Bernadette Szocs a învins-o pe Tatiana Steshenko cu scorul de 3-0. În urma acestui rezultat, România a trecut pe primul loc în grupa A, cu 5 puncte, cu unul mai mult faţă de Italia. Din grupa României mai fac parte Croaţia şi Ungaria.

Sursa: Gandul.

Nessun commento:

Posta un commento