La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 4 giugno 2010

Italia. Un român de 21 de ani s-a sinucis aruncându-se de pe un pod

31 mai 2010
Foto: ilpescara.it

Un român de 21 de ani şi-a luat viaţa, după ce s-a aruncat de pe un pod din localitatea italiană Pescara. Înainte de a se sinucide, tânărul a rugat un trecător să-l lase să dea un telefon
de pe mobilul său.

Românul a sărit de pe podul pietonal "Ponte del Mare
" care leagă cele două plaje ale oraşului Pescara, informează ilpescara.it. Cu puţin timp înainte de a se arunca în gol, băiatul a cerut unor tineri un telefon mobil pentru a suna pe cineva.

Autorităţile italiene au recuperat cadavrul românului şi au reuşit să-l identifice în baza apelului făcut de pe telefonul trecătorilor. Se pare
că tânărul încercase şi în trecut să se sinucidă.

Sursa: Antena3.ro

Leggi anche:
Ritrovato cadavere romeno lanciatosi da ponte sul mare
Recuperato il cadavere del giovane suicida romeno

Nessun commento:

Posta un commento