La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 12 agosto 2010

Anunt admitere USAMV la Viterbo‏

Dorim sa va anuntam pe toti cei interesati de existenta Centrului Universitar si Cultural Roman la Viterbo in Italia.
In cadrul acestui centru desfasoara diferite activitati sase universtati de stat din cadrul Consortiului Universitatilor Clujene -Univ.Babes Bolyai, Univ.de Medicina si Farmacie,Univ. Tehnica, Univ.De Arte si Design, Univ. de Muzica, Univ. de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara. Univ.de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a organizat o extensie universitara pentru invatamant la distanta la trei specializari Agricultura,Horticultura si Zootehnie in centrul din Viterbo. Fiecare specializare are 25 de locuri pentru admiterea din aceasta vara! Cursurile se vor derula modular in centrul din Viterbo si in laboratoarele Univ. Tuscia din Viterbo precum si prin intermediul platformei de e-learning.
Cu eforturi deosebite in aceasta perioada grea, universtate noastra doreste sa vina cu o oferta formativa care se adreseaza romanilor din Italia care doresc sa-si definitiveze studiile in domeniul agricol.
Taxa de studiu este aceeasi cu cea perceputa studentilor din Romania, espectiv 550 Euro/an. La absolvirea studiilor, se obtin DIPLOME DUBLE, recunoscute si de Universitatea Tuscia din  Viterbo, in baza acordului bilateral semnat de cele doua universitati.Exista facilitati deosebite in cazul in care se doreste continuarea studiilor cu cele de master de asemenea recunoscute de cele doua universitati.

Va multumim pentru atentia si timpul acordat acestui anunt de catre Dvs.

Conf.dr. Daniel S. Dezmirean
Director Centru de Studii ID al USAMV la Viterbo
Department of Apiculture and Sericulture
Faculty of Animal Husbandry and Biotechnology
University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj Napoca
mobil phone +40722785001
fax +40264593792
www.usamvcluj.ro
www.apiculturacluj.com

Nessun commento:

Posta un commento