La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 21 agosto 2010

Anunţul unei agenţii italiene: România, ţara unde poţi găsi o femeie cu care să îţi împarţi viaţa

17 august 2010

România poate fi "grădina Carpaţilor" pentru Ministerul Turismului, însă pentru turiştii care folosesc serviciile agenţiei italiene Mira, este un loc unde "poţi găsi o femeie cu care să îţi împarţi viaţa". Pentru 600 de euro, italienii pot petrece şase zile în România, pe urmele contelui Dracula.

"România este o ţară de explorat, care ani dezile a fost închisă după zidul comunist, însă dictatorul Ceauşescu nu a reuşit să distrugă spiritul şi cultura poporului român şi nici tradiţiile şi arta sa". Este descrierea făcută ţării noastre în anunţul agenţiei matrimoniale Mira. Pentru membrii agenţiei, şi nu numai, se organizează periodic excursii în România. Fie pentru "a pentru a descoperi noi locuri, fie pentru a cunoaşte pe cineva cu care să îşi împartă viaţa".

Următorul sejur va fi în perioada 1-6 octombrie. Turiştii vor fi cazaţi la Cluj Napoca şi vor vizita Braşovul, Sibiul şi Branul. De asemenea vor fi organizate petreceri pentru persoanele singure şi concursuri de Miss şi Mister.

Sursa: Antena3.ro

Leggi anche:
Viaggio in Romania sulle trace del Conte Dracula, e non solo

Nessun commento:

Posta un commento