La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 21 agosto 2010

Bogdan Lobonţ începe ca titular sezonul în Italia


20 aug 2010

AS Roma şi Inter Milano joacă din nou Supercupa Italiei, pentru a patra oară în ultimii cinci ani.
Bogdan Lobonţ a câştigat încrederea antrenorului Ranieri

Portarul Bogdan Lobonţ va începe ca titular sezonul în Italia, el urmând să apere poarta Romei sâmbătă seară, când formaţia din Capitală va întâlni campioana Inter Milano în Supercupă.

Dacă la Inter nu se ştie dacă Cristi Chivu va fi titularizat de Rafael Benitez, la AS Roma Lobonţ va fi cu siguranţă între buturi. Rezervă în sezonul trecut, când a fost împrumutat de la Dinamo, Lobonţ va fi titular în primul meci oficial al sezonului pentru capitolini, profitând, ce-i drept, şi de faptul că Julio Sergio este accidentat şi nu a putut fi inclus în lot.

Prezenţa "Pisicii" între buturile Romei este considerată de bun augur de presă, ţinând cont de faptul că atunci când românul a apărat, adică de trei ori, vicecampioana Italiei a câştigat de fiecare dată. De notat însă că Bogdan Lobonţ, transferat definitiv de AS Roma în aceată vară, a reuşit să câştige încrederea antrenorului Claudio Ranieri, care i-a acordat mai mult credit decât lui Doni, titular până acum doi ani şi aflat acum pe lista de transferuri. "Lobonţ are un mod aparte de a apăra, dar este un portar demn de încrecere", a spunea Ranieri despre internaţionalul român.
Supercupa Italiei se va disputa sâmbătă seară, la Milano.

Sursa: Realitatea

Nessun commento:

Posta un commento