La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 12 agosto 2010

Un român a fost salvat de la înec de doi câini, în Italia

Luni, 09 August 2010
Doi câini au salvat de la înec un român de 30 de ani, rezident în oraşul Civitavecchia, lângă Roma, informează Corriere della Sera. Bărbatul făcea baie în mare, însoţit de un prieten, când a fost tras în larg de un curent puternic de apă.

Un român a fost salvat de la înec de doi câini-salvamari, în Italia

Românul, în vârstă de 30 de ani, a scăpat cu viaţă datorită câinilor SICS (Scuola italiana cani salvataggio). Imediat după ce a fost lansată alarma, doi câini-salvamari, care fuseseră trimişi ca "întăriri pentru colegii lor" au sărit în apă, împreună cu instructorul lor şi au reuşit să-l transporte pe român, în siguranţă, pe plajă.

Acesta nu este singurul caz în care patrupedele au salvat vieţi. Patru fete cu vârstele de aproximativ 10 ani au fost, de asemenea, în pericol de înec pe plaja dintre Civitavecchia şi Tarquinia. Barca în care se aflau cele patru s-a răsturnat din cauza vântului puternic. La strigătele lor de ajutor, câinii-salvamari şi instructorii lor au acţionat, de îndată, şi au scos copilele din apă.

Sursa: Realitatea

Leggi anche:
Eroici baywatch a quattro zampe cani-bagnino salvano 5 persone

Nessun commento:

Posta un commento