La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 4 settembre 2010

200 de italieni au vrut sa linseze doi romani

Joi, 02 Septembrie 2010

Românii au bătut doi italieni până i-au băgat în spital, după care 200 de italieni s-au strâns în jurul casei lor. Atacatorii, atacaţi la rândul lor, au putut ieşi doar escortaţi de poliţie.

Doi români au fost pe punctul de a fi linşaţi de 200 de italieni, după ce au lovit două persoane la Livorno. în regiunea italiană Toscana, relatează TGcom. Cei doi au fost nevoiţi să se baricadeze în casă.

Potrivit primelor informaţii, un italian a văzut doi români care lăsaseră pe stradă o maşină de spălat veche şi le-a atras atenţia. Românii au ridicat tonul, după care au mers în casă pentru a lua bâte, cu care i-au lovit pe italian şi pe tatăl acestuia.
Victimele sunt în prezent în spital.

După agresiune, circa 200 de italieni s-au strâns pentru a-i linşa pe români. Aceştia au putut părăsi casa după câteva ore, apăraţi de forţele de ordine. În prezent românii sunt interogaţi de poliţie.

Sursa: Realitatea

Leggi anche:
Tuscolana, cade da impalcatura: grave operaio 35enne
Sirmione: infortunio sul montacarichi: 25enne in ospedale
Trovato il cadavere del ragazzo romeno annegato e disperso a Fiumicino
Abruzzo. Sulla Ss 80, Grave romeno investito e abbandonato
Bimba cade da balcone primo piano, non e' in pericolo vita
Stalking: distrugge casa ex compagno, romeno denunciato
Tor Bella Monaca, litiga e prende a sprangate rumeno: arrestato
Si fingono agente e bigliettaio e truffano una rumena in stazione

Nessun commento:

Posta un commento