La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 13 settembre 2010

Adelina Gavrilă, primul loc la reuniunea de la Milano

Ştefan Găvan
Vineri 10 sep 2010

Adelina GavrilăSportiva Adelina Gavrilă a câştigat, joi seară, proba de triplusalt din cadrul reuniunii de atletism de la Milano. Adelina Gavrilă a câştigat proba cu 14,19 metri.

Tot la Milano a evoluat şi Caster Semenya, sportiva sud-africană revenită în competiţie după 11 luni de absenţă din cauza polemicii privind identitatea sa sexuală. Semenya s-a impus la 800 de metri.

Sursa: Adevarul.ro

Nessun commento:

Posta un commento