La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 25 gennaio 2011

Stenograme in sexgate-ul din Italia: Doua romance la petrecerile lui Berlusconi

Corespondenta de la Roma

de Miruna Cajvaneanu HotNews.ro

Joi, 20 ianuarie 2011 Actualitate
Diasporă
 
Ioana Visan

Foto: Captura PlayTV

La inceputul lunii ianuarie, procuratura din Milano a demarat o ancheta penala care il vizeaza direct pe premierul Silvio Berlusconi, suspectat de trafic de influenta si relatii sexuale cu o presupusa prostituata minora de origine marocana, Ruby El Mahroug.

In contextul anchetei, ziarele din Peninsula au publicat o serie de detalii descoperite de magistrati si unele fragmente de interceptari telefonice in care apare din nou numele romancei Ioana Visan. Mai precis, anchetatorii vor sa afle mai multe detalii despre contractele unor apartamente de pe strada Olgettina 65, in care ar locui "protejatele lui Berlusconi", printre care s-ar afla si romanca Ioana Visan, alaturi de alte trei tinere: Elisa Toti, Aris Espinoza, Barbara Guerra, informeaza Pupia Tv.

Ioana Visan - originara din Arges, impreuna cu o alta romanca, Ioana Claudia Amarghioale, ar fi participat ca dame de companie la o petrecere organizata de premierul italian in seara de 25 august 2010. Conform cotidianului Corriere della sera, din verificarile politiei judiciare, rezulta ca la petrecerea organizata de premier au fost invitate patru fete straine: romancele Ioana Claudia Amarghioale si Ioana Visan, brazilianca Iris Berardi si rusoaica Raissa Skorkina.

Potrivit documentelor aflate in posesia magistratilor si publicate partial si de Diretta News, una din tinerele care il frecventau pe Silvio Berlusconi in mod frecvent, la resedinta sa de la Arcore, ar fi tocmai Ioana Visan. "Apartamentul Ioanei Visan de pe strada Olgettina 65 a fost perchezitionat zilele trecute. Telefonul acesteia apare prezent atat in 2009, cat si in 2010, deseori si pe perioade indelungate de timp, in zona satelitara de la Arcore. In 2010, celularul ei rezulta ca fiind la Arcore pe timpul unei intregi saptamani, de la 1 la 8 ianuarie. Apoi, de la 6 la 7 februarie, 8 si 9 februarie, 15, 20 si 21 februarie, 7 si 8 martie, de pe 13 pe 15 martie, 21 si 22 martie, 28 si 29 martie, de pe 4 pe 6 aprilie, pe 10 si 11 aprilie, 18 aprilie, 25 aprilie, 2 si 3 mai, 9 si 10 mai, 15 si 16 mai, 19 mai, 30 mai, 4 si 5 iulie, 12 si 13 iulie, 8 si 9 august, de pe 10 pe 14 august, de pe 23 pana pe 25 august, 19 si 26 septembrie".

In septembrie 2009, romanca Ioana Visan a fost una din protagonistele unui adevarat "sexgate" care l-a avut in centru pe premierul italian Silvio Berlusconi. Doua dintre cele mai importante cotidiene din Italia, Corriere della Sera si La Stampa, au publicat fragmente ample din interogatoriul la care a fost supus Gianpaolo Tarantini, un cunoscut intreprinzator italian, care a declarat in fata organelor de ancheta ca, in diferite ocazii, a platit 30 de tinere pentru a-i tine companie lui Silvio Berlusconi. Printre fete, apar in mai multe randuri si referiri la Ioana Visan, mai bine cunoscuta in anturajul ei drept "Ana".

Sursa: HotNews

Nessun commento:

Posta un commento