La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 7 aprile 2011

Bianca Moldovan a castigat Cupa CEV cu Chateau d'Ax Urbino

5 aprilie 2011
Autor: Marian Burlacu
 
Echipa feminină de volei Chateau d'Ax Urbino (Italia) a câştigat ediţia din acest an a Cupei CEV. La gruparea peninsulară este legitimată şi jucătoarea română Ana-Bianca Moldovan, care s-a transferat în acest sezon după ce anul trecut a evoluat la CSM Universitatea Craiova.

Recomandată ca mare favorită după victoria categorică din prima manşă a finalei (3:0), Urbină s-a impus şi în returul cu 3:1 (-18, 19, 19, 16) cu Dinamo Krasnodar (Rusia). În urma acestui dublu succes, formaţia italiană a cucerit al doilea trofeu european ca importanţă după Liga Campionilor. Cu toate că nu a participat la ultimele partide din Cupa CEV, voleibalista română Ana-Bianca Moldovan a participat la festivitatea de premiere, primind o medalie din partea oficialilor Confederaţiei Europene de Volei.

În campionatul de volei al Italiei, cel mai valoros din lume, Urbino ocupă locul 7, cu 27 de puncte. Lider este Bergamo (40p).

Fonte: Adevarul

Nessun commento:

Posta un commento