La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 11 ottobre 2011

Un român arestat săptămâna trecută în Italia a murit în condiţii suspecte

Vineri, 07 Octombrie 2011

Un român arestat săptămâna trecută în Sicilia a murit în condiţii suspecte. Marcel Vitiziu avea 30 de ani şi a fost reţinut după ce a intrat beat într-un magazin şi a refuzat să plece.

Bărbatul era beat în momentul arestării, a căzut şi s-a lovit la cap

Proprietarii buticului au chemat poliţia. Culmea este că la vederea uniformelor, în loc să se calmeze, românul a început să înjure şi a devenit violent.

Oamenii legii s-au luptat cu el şi au reuşit cu greu să-l încătuşeze. Odată legat cu mâinile la spate, Marcel Vizitiu s-a dezechilibart şi a căzut. S-a lovit la cap şi a fost transportat la un spital din apropiete.
Aici, se pare că medicii i-au pus un diagnostic greşit. I-au cusut o rană la faţă, însă n-au observat că avea şi leziuni interne. Din acest motiv, starea lui s-a agravat şi românul a murit în câteva zile.

Procurorii italieni au deschis o anchetă.

Sursa: Realitatea

Nessun commento:

Posta un commento