La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate!

giovedì 8 dicembre 2011

Copiii români care au uimit Italia se întorc acasă

04 dec 2011

Toţi cei patru copii români care au participat la concursul "Ti lascio una canzone" s-au întors în România. Aceştia au fost aşteptaţi la aeroport de părinţi şi de profesorii de canto.

VEZI VIDEO:La doar 11 ani, Ştefan Atârgoviţioaie a impresionat Italia cu vocea sa

Copiii au spus că sunt mândri că sunt români şi că au reprezentat România cu bucurie.

La doar 11 ani, Ştefan Atârgoviţioaie a impresionat Italia cu vocea sa. A reuşit să obţină trofeul celei de-a cincea editii a concursului 'Ti Lascio Una Canzone. Sâmbătă s-a întors acasă.

În Italia au mai fost şi alţi copii extrem de talentaţi. Ruxandra Tomulesei, Rebeca Neacşu, dar şi Mădălina Lefter. Au venit acasă mândre de ceea ce au realizat.

Imediat după ce a plecat de la aeroport, Ştefan Atârgoviţoie nu a uitat de cel care i-a fost profesor, artistul Cornel Fugaru. A mers la cimitir pentru a-i aprinde o lumânare, în semn de omagiu.

Cei patru copii au planuri mari. Acum vor avea o mică vacanţă, dar în curând vor începe pregătirile pentru alte concursuri la care vor participa.

Sursa: Realitatea

Citeste si:
Cei trei copii minune ai României care au uimit Italia
Un român a câştigat finala unui concurs de canto din Italia. Ascultă-l!
Băiatul român de 11 ani care a uimit Italia. Ascultă aici ovoce incredibilă
Stefan Atirgovitoae, un baiat de 11 ani din Iasi, a castigat concursul italian "Ti lascio una canzone"

Nessun commento:

Posta un commento