La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate!

domenica 18 dicembre 2011

Mălina Olinescu a murit la 37 de ani. Cântăreaţa s-a sinucis

Luni, 12 Decembrie 2011

Mălina Olinescu a murit în această noapte. Din primele informaţii, cântăreaţa s-ar fi aruncat de la etajul al şaselea al unui imobil, anunţă Realitatea TV. Cunoscuţii ei spun că artista a ameninţat de nenumărate ori că îşi va pune capăt zilelor. Specialiştii IML au preluat trupul neînsufleţit pentru autopsie.

După moartea fulgerătoare a Mădălinei Manole, o nouă dramă zguduie muzica românească. Mălina Olinescu s-ar fi sinucis în această noapte. Avea doar 37 de ani.

"E cântăreaţa Mălina, nu o ştiţi? E fata Doinei Spataru", a întâmpinat un vecin echipajul SMURD, care a încercat o jumătate de oră să o resusciteze. "A ameninţat de multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani ameninţă că o face. În relaţia cu iubitul ei nu a fost înţeleasă pe deplin", a declarat Călin Geambaşu, un apropiat al artistei Mălina Olinescu.

Mălina Olinescu-a născut pe 29 ianuarie 1974, la București, și a absolvit liceul de filologie Iulia Hașdeu. Provenind dintr-o famile de artiști (mama, cântăreață consacrată, iar tatăl actor), Mălina Olinescu iubește muzica și începe să cânte încă de la vârsta de 5 ani, participând apoi la numeroase festivaluri împreună cu corul școlii gimnaziale.

Începând cu anul 1993, după terminarea liceului, Mălina Olinescu cântă în programele unor cluburi din București.

În 1995 participă la festivalul de muzică ușoară Aurelian Andreescu, secțiunea interpretare, unde câștigă premiul I.
Mălina Olinescu, lansată la Şcoala Vedetelor

În anul 1996, Mălina Olinescu are șansa să facă parte dintr-o echipă de cântăreți talentați numită "Școala Vedetelor", într-un show de televiziune foarte apreciat și urmărit, împreună cu care solista a realizat și numeroase concerte în întreaga țară. Această perioadă a însemnat pentru Mălina Olinescu rampa de lansare în lumea muzicală și șansa ei de a câștiga un public din toate categoriile de vârstă.
În 1996, participă la Festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, unde obține premiul III la secțiunea "Interpretare".

n 1997, în cadrul aceluiași festival, Mălina Olinescu obține, împreună cu compozitorul Adrian Romcescu, premiul I la secțiunea "Șlagăre", cu melodia "Mi-e dor de tine". De altfel, anul 1997 este un an plin de succese pentru Mălina, în care câștigă și premiul I la secțiunea "Interpretare" a prestigiosului festival "Cerbul de Aur".
Mălina Olinescu, la Eurovision

În 1998, împreună cu același compozitor, Adrian Romcescu, Mălina Olinescu câștigă Selecția Națională Eurovision și reprezintă România la Birmingham, Anglia, cu melodia "Eu cred". Tot în același an câștigă premiul III, împreună cu colegul ei și compozitorul Adrian Despot, la secțiunea "Creație" a Festivalului Mamaia cu piesa "Pot să zbor".

În 2000 alături de Petre Magdin moderează emisiunea "Întâlnirea de la miezul nopții", TVR.

Având o fire modestă, dar deschisă și prietenoasă, Mălina lasă muzica și aparițiile sale să vorbească cel mai bine pentru ea. Publicul său o primește cu multă căldură și dragoste de fiecare dată, lucru care o determină să își pregătească cu grijă fiecare etapă a carierei sale, chiar dacă a mai întâmpinat dificultăți de-a lungul timpului. Se bucură de prietenii apropiați și de locurile frumoase în care are ocazia să călătorească în timpul său liber.Sursa: Realitatea Net

Nessun commento:

Posta un commento