La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate!

domenica 5 febbraio 2012

Noua "bombă sexy" din România care a cucerit Italia

04 feb 2012

După celebrele Ramona Bădescu, Alexandra Dinu, Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia, o nouă româncă are Italia la picioare.

«Andreea Ilie

Andreea Ilie (20 de ani) a câştigat titlul de "Miss Fotomodella 2011", concurs organizat de agenţia de modeling "Bella Rio Model", iar acum i-a cucerit pe şefii trustului RAI prin frumuseţe şi prin dimensiunile aproape perfecte, 90-62-93, scrie stl.ro.

Modelul locuieşte în Bucureşti şi a devenit căutată pentru prezentări de modă, şedinţe foto şi programe TV. După câteva participari la evenimente mondene în Milano şi în Roma, Andreea Ilie a atras atenţia persoanelor din showbiz-ul italian.
Mai mult, se zvoneşte că o persoană importantă din trustul RAI i-a propus o colaborare prin agenţia cu care lucrează, dar condiţia este ca fata să înveţe limba italiană. Până atunci, Andreea Ilie va participa, în calitate de invitată, la celebrul Festival de la Sanremo, în perioada 14-18 februarie.

Sursa: REALITATEA.NET

2 commenti:

Anonimo ha detto...

Dar cand o italianca va avea romania la picioare?

Anonimo ha detto...

Dar cand o italianca va avea romania la picioare

Posta un commento