La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate!

sabato 24 marzo 2012

Fratele cântăreţului Puya, găsit mort în Italia

Puya (dreapta) şi fratele lui. sursa foto prison.com.ro

Alexandru Gărdescu, fratele interpretului hip-hop Puya, a fost găsit mort în locuinţa sa din Marittima (Italia), iar surse din anturajul acestuia spun că ar fi fost ucis de o supradoză de droguri.

Fratele lui Puya lucra ca mecanic la un service auto, iar apropiaţii lui spun că bărbatul era foarte apreciat pentru munca depusă. Sâmbătă, acesta nu s-a prezentat la serviciu, iar colegii săi au alertat autorităţile. Carabinierii au pătruns în apartamentul bărbatului şi l-au găsit mort.

Apropiaţii lui Gărdescu nu ştiu ca acesta să fi avut vreo problemă cu drogurile. „Toţi prietenii de aici din Italia şi-l amintesc ca un băiat sufletist, care sărea imediat în ajutorul oricui. Nu a avut probleme cu nimeni, era muncitor, îşi făcuse o viaţă aici, singur. Nu ştiam să fi avut vreo problemă”, a declarat un prieten din Italia al fratelui lui Puya.

Alexandru Gărdescu urma să împlinească luni 34 de ani.
19.03.2012

Sursa: Gandul

Nessun commento:

Posta un commento