La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 27 settembre 2012

Fanii italieni, alături de drama unui club din România

Campionate Externe | Italia / Serie A

FOTO EMOŢIONANT - Bannerul care a 'răsărit' din galeria lui Napoli, de nepreţuit: "MAMMA MIA, che bello!" Fanii italieni, alături de drama unui club din România

Astăzi, Articol publicat de Daniel Vlad

Gestul făcut de Miroslav Klose care a recunoscut că a marcat un gol cu mâna şi i-a ajutat pe arbitri să ia decizia corectă de a anula golul nu a rămas singurul moment demn de remarcat la derby-ul de aseară dintre Napoli şi Lazio.

La un moment dat, pe stadionul celor de la Napoli a apărut un banner prin care era susţinută cauza Craiovei. Banner-ul a fost conceput de o facţiune a galeriei de pe San Paolo, "Anni Novanta Napoli", cu care galeria Universităţii este înfrăţită.

sursa foto: piratiiolteni.wordpress.com

Sursa: ProSport

Nessun commento:

Posta un commento