La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 27 settembre 2012

Italia, nocivă pentru speranţele României! Explicaţia sinceră pentru irosirea a două dintre cele mai mari talente date de Liga I: "Ne-a luat capul"

Liga 1 | Conştient de greşeli
Luni

Văzut drept una dintre speranţele fotbalului românesc pe vremea când evolua la Farul Constanţa, Denis Alibec părea că va deveni unul dintre cele mai bune vârfuri date de Liga I. Aventura italiană nu i-a priit şi a fost readus în România de Hagi, pentru a-l relansa la Viitorul Constanţa. Alibec pare, totuşi, să conştientizeze greşelile făcute, după cum reiese dintr-un interviu acordat DigiSport:

"Aşa ar trebui să facă toate echipele, ca Viitorul. Sunt aduşi prea mulţi străini şi noi nu avem loc de ei. În Italia m-a luat un pic capul, la fel ca şi pe Daminuţă şi nu m-am acomodat. Sper să joc pe viitor în Spania. În acest sezon sper să ne clasăm în primele 8 cu Viitorul".

Sursa: ProSport

Nessun commento:

Posta un commento