La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 27 settembre 2012

Torino Spiritualità 2012Publicat în 25.9.2012

Între 26 si 30 septembrie 2012 se desfăşoară la Torino cea de-a 8a ediţie a manifestării "Torino spiritualità".

Tema din acest an este "Ştiinţa surâsului" iar motto-ul pe care această ediţie l-a adoptat este "O zi în care nu ai zâmbit este o zi pierduta" (Charlie Chaplin). Organizatorii manifestării propun 3 "itinerarii tematice" care îşi propun să demontreze faptul că zâmbetul este cheia de lectură a fiecăruia, dar şi a lumii care ne înconjoară.

Pe portalul dedicat este disponibil programul celor 5 zile de manifestări.

Sursa: Città di Torino

Nessun commento:

Posta un commento