La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 16 novembre 2012

Iubirea...asa cum este perceputa de comunitatea romaneasca, duminica 18 noiembrie la Milano

Duminica 18 noiembrie orele 17.15, in Corte della Rochetta a Castelului Sforzesco din Milano, in cadrul evenimentului Book City va avea loc un moment poetic "romanesc" sustinut de cunoscutii scriitori romani Mihai Butcovan si Viorel Boldis, care vor citi fragmente din propria opera.

Tema aleasa este iubirea...asa cum este ea perceputa de comunitatea romaneasca...

Acest proiect a fost inaintat primariei din Milano de catre Asociatia Romanilor din Italia Milano, coordonator al proiectului fiind Larisa Axinia, vicepresedinte Ari si jurnalist Antena 1 si Antena 3

Pentru detalii
Tel. 3280947950
Email: axinia_larisa@yahoo.it     

Nessun commento:

Posta un commento