La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 24 dicembre 2012

Ameninţare cu bombă pe Aeroportul Otopeni. O cursă din Italia este controlată de SRI

Foto: Bogdan Maran // Mediafax
de Andrei Luca POPESCU
Publicat la: 23.12.2012

O cursă Wizz Air care a aterizat pe Aeroportul Otopeni, venind de la Napoli, este controlată la această oră de Brigada Antiteroristă a SRI, după ce pilotul aeronavei a cerut autorităţilor un control antiterorist la bordul navei, a declarat pentru gândul Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni.

Ameninţarea cu bombă a fost adresată biroului companiei aeriene din Italia, iar procedura standard este ca toate aeronavele care au ca punct de plecare locul unde a venit ameninţarea să fie controlate. Cursa Wizz Air a aterizat la Bucureşti în jurul orei 11.30, iar pilotul a cerut încă din aer, turnului de control, această procedură standard de control antiterorist.

Cel mai probabil, restul curselor sunt controlate în Italia, la sol, pentru că nu au apucat să decoleze.

Pasagerii cursei aterizate pe Otopeni au fost debarcaţi şi şi-au ridicat bagajele fără probleme.

Andrei Luca Popescu este reporter special al ziarului Gândul

Sursa: Gândul

Nessun commento:

Posta un commento