La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 10 dicembre 2012

Ştefan Radu, la primul gol pentru Lazio: „L-am aşteptat cinci ani, îl dedic soţiei”

M.T. | 07 Dec 2012
Foto: Agerpres/AP

Ştefan Radu a marcat primul său gol în tricoul lui Lazio, în meciul pe care echipa din capitala Italiei l-a câştigat cu 4-1 pe terenul celor de la Maribor, în ultima etapă din grupele Europa League.

Fundaşul român, în premieră căpitan al biancocelestilor, a ămas pe teren până în minutul 56, golul său, marcat cu o lovitură de cap în minutul 32, ducând scorul la 2-0 în favoarea echipei sale.

„Am aşteptat cinci ani să înscriu un gol pentru Lazio. Nu contează împotriva cui a venit, important e că am câştigat şi am terminat grupa pe primul loc”, a declarat Radu pentru site-ul oficial UEFA.

Jucătorul de 26 de ani a avut de făcut şi o dedicaţie specială: „Este un cadou frumos pentru soţia mea, cu care mă căsătoresc vineri. Este un dar pe care nu credeam că o să-l fac”.

Lazio a terminat pe primul loc în grupa J a Europa League, neînvinsă şi cu 12 puncte, două mai mult decât următoarea clasată, Tottenham.

Sursa: Antena3

Nessun commento:

Posta un commento