La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate!

domenica 24 marzo 2013

Un vapor încărcat cu 2.700 de tone de deseuri acostat la Constanţa, verificat de Garda de Mediu. "Bomba toxică plutitoare" se îndreaptă spre România

D.D. | 21 Mar 2013
Foto: blogspot.com

Un vapor plin cu 2.700 tone de deşeuri, sosit din Italia în Portul Constanţa, a fost verificat de către reprezentanţii Gărzii de Mediu şi ai Parchetului.

Autorităţile au fost sesizate de către inspectorii Autorităţii Navale Române după ce echipa de control a observat o discrepanţă între declaraţiile căpitanului de navă şi actele puse la dispoziţie.

Imediat, la faţa locului au ajuns şi procurorii, dar şi comisarii de la Garda Naţională.

Verificările vin în contextul în care o navă germană avariată, care transportă substanţe chimice periculoase, se îndreaptă spre România după ce trei ţări au refuzat să o primescă în port pentru reparaţii, de teama substanţelor periculoase.

Sursa: Antena3

Nessun commento:

Posta un commento