La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 10 marzo 2013

Wizz Air lansează două rute noi spre Italia

de Ioan Dornescu
08.03.2013

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat joi lansarea a două noi rute, spre Girona (Spania) şi Perugia (Italia), disponibile din iunie

Noua rută spre Girona va fi disponibilă începând cu 4 iunie, iar cea spre Perugia de la 5 iunie, ambele fiind deservite iniţial de două zboruri săptămânale.

Din Bucureşti, Wizz Air oferă în prezent 13 rute spre Italia şi şase rute spre Spania.

Aceste zboruri pot fi achiziţionate cu tarife pornind de la 93 lei şi pot fi rezervate deja online, pe wizzair.com.

"Ne aşteptăm ca traficul pentru cele două noi rute spre Girona şi Perugia să fie de aproximativ 60.000 de pasageri în primul an, susţinând în continuare mai multe locuri de muncă în zona aeroporturilor deservite", a declarat într-un comunicat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 39 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 260 de rute făcând legătura cu 91 de destinaţii din 30 de ţări.

Sursa: Gândul

Nessun commento:

Posta un commento