La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 7 luglio 2013

Un român a câștigat peste 700.000 de euro la loterie în Italia

Autor: Cristina Botezatu

Un român în vârstă de 27 de ani a avut norocul vieții sale. Tânărul se numără printre cei 56 de câștigători ai marelui premiu al Loteriei din Italia.

Românul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, locuiește de 7 ani în Como, în regiunea Lombardia, și lucrează ca tâmplar, informează Corriere di Como.

Potrivit presei italiene, tânărul a venit la o agenție locală să își ridice premiul. "Este un băiat bun, normal, care a suferit mult, iar acum își dorește să se căsătorească cu prietena lui și să aibă copii", se arată într-un comunicat al societății Sisal, care organizează Loteria.

Marele premiu al Loteriei italiene, în valoare de 40 de milioane de euro, a fost câștigat pe 29 iunie și va fi împărțit între 56 de persoane.

Sursa: EVZ.ro

Nessun commento:

Posta un commento