La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 22 ottobre 2013

Bab.la, Dicționar online pentru 24 de limbi străine

Bab.la este o companie care se ocupă cu dezvoltarea unei platforme online pentru învățarea limbilor străine și pune la dispoziția utilizatorilor numeroase resurse interesante printre care și 37 de dicţionare de limbi străine în numeroase limbi cum ar fi dicționarul român-englez sau român-italian. Pe lângă aceasta, oferă suport în interpretarea unor fraze sau cuvinte specializate, milioane de traduceri si alte utilități precum forumul de discuții sau jocurile pentru îmbogățirea vocabularului de cuvinte. Mai mult, site-ul poate fi accesat gratuit de oricine.

http://ro.bab.la/

Nessun commento:

Posta un commento