La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate!

domenica 27 ottobre 2013

Concurs naţional pentru selectarea proiectelor care vor reprezenta România la cea de-a 14-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Arhitectură la Biennale di Venezia‏

Concurs naţional pentru selectarea proiectelor care vor reprezenta România la cea de-a 14-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Arhitectură - la Biennale di Venezia

Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia aminteşte celor interesaţi că termenul de predare a materialelor pentru a participa la concursul de selecţie a proiectelor care vor reprezenta România la cea de-a 14-a ediţie a Bienalei de Arhitectură de la Veneţia 2014 este 15 noiembrie a.c. orele 17:00 la sediul Uniunii Arhitecţilor din România, strada Jean Louis Calderon nr. 48, sector 2, cod 020038, Bucureşti. Conform regulamentului de concurs membrii juriului se vor întruni în perioada 18-20 noiembrie a.c.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi paginile de internet ale Uniunii Arhitecţilor din România (www.uniuneaarhitectilor.ro ), Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional (www.cultura.ro ), Ministerului Afacerilor Externe (www.mae.ro ) şi Institutului Cultural Român (www.icr.ro ).

Nessun commento:

Posta un commento