La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate!

giovedì 26 dicembre 2013

Două curse aeriene care veneau din Italia, redirecţionate din cauza ceţii

PUBLICAT Luni, 23 Decembrie 2013
SURSA Mediafax
FOTO: www.economica.net

Două curse aeriene care veneau din Italia şi trebuia să aterizeze pe aeroportul din Craiova au fost redirecţionate către Bucureşti şi Timişoara din cauza ceţii, iar pasagerii au fost transportaţi la Craiova cu microbuzele.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Internaţional din Craiova, două aeronave care trebuia să aterizeze luni seară la Craiova au fost redirecţionate către Timişoara şi Bucureşti, din cauza ceţii, vizibilitatea fiind sub 30 de metri.

Prima aeronavă, care venea de la Milano şi care ar fi trebuit să aterizeze la ora 18.30 la Craiova, a fost redirecţionată spre Bucureşti, iar cea de a doua cursă, care decolase de la Roma şi ar fi trebuit să ajungă la Craiova la ora 18.40, a fost redirecţionată spre Timişoara.

Pasagerii din cele două aeronave au fost preluați de microbuze, pentru a fi transportați la Craiova. Microbuzele au fost puse la dispoziţie de compania care asigura zborurile.

Pe de altă parte, pasagerii care urmau să plece spre Italia cu cele două curse au fost cazați la un hotel din apropierea aeroportului sau au avut posiblitatea de a-şi reprograma zborurile.

Sursa: REALITATEA.NET

Nessun commento:

Posta un commento