La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 5 dicembre 2013

Recital al Corului Facultăţii Teologice Ortodoxe din Iaşi, 9 decembrie la Roma

Ne face plăcere sa vă invităm, luni, 9 decembrie 2013, de la orele 19.00, la sediul Ambasadei Romaniei în Italia din via Nicolo Tartaglia nr. 36, Roma, pentru a ne bucura împreună de recitalul oferit de Corul Facultăţii Teologice Ortodoxe din Iaşi şi pentru a ciocni un pahar de vin cu ocazia Zilei Naţionale a României şi a Sărbătorilor de iarnă.

Vă rog să confirmaţi participarea până vineri, 6 decembrie 2013, la adresa de e-mail presa@roembit.org  .

Ambasada României în Italia

Nessun commento:

Posta un commento