La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 10 febbraio 2014

Deputatul minorităţii italiene Mircea Grosaru a murit în urma unui infarct

de Tibi Bujdei - Mediafax Publicat la: 03.02.2014

Deputatul minorităţii italiene Mircea Grosaru, în vârstă de 61 de ani, a murit, luni, în urma unui infarct, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Suceava, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit medicilor SJU Suceava, Mircea Grosaru a suferit un "infarct miocardic acut", respectiv stop cardio-respirator neresuscitabil.

El a decedat la spital luni, la orele prânzului.

Mircea Grosaru, de profesie avocat, era deputat aflat la al treilea mandat din partea minorităţii italiene, fiind membru al Comisiei Juridice.

Grosaru, în vârstă de 61 de ani, era şi preşedintele Asociaţiei Italienilor din România.

Sursa: Gândul

Nessun commento:

Posta un commento